Om oss

Barn växer fort och som småbarnsföräldrar blev vi snabbt varse om hur mycket kläder, skor och leksaker som behövdes under kort tid. Med ett förråd fullt av urväxta barnplagg och en något mindre plånbok såg vi snabbt behovet av att skapa en samlingsplats där man på ett enkelt sätt kan handla både klimatsmart och ekonomiskt men också lämna in det man tycker förtjänar ett nytt liv hos en ny person. Drömmen om en välsorterad second hand butik med ett stort utbud tog sin början år 2019 då vår fysiska butik ViggoLova på Västra gatan 73 i Kungälv slog upp sina dörrar.

Vi förstod snabbt att det var fler som hade ett förråd fullt av fina saker som inte användes och valde att även öppna en dam- och hemavdelning där man kan hitta kläder i nära-nyskick till ett betydligt lägre pris. Vi försöker alltid hålla ett så brett utbud som möjligt utan att rucka på varken skick eller kvalité. Det skall vara enkelt och roligt att shoppa klimatsmart!


År 2020 i augusti valde vi att flytta till en 600 kvm stor butikslokal 50 meter längre ner på gatan, Västra gatan 67. Detta för att kunna bredda vårt utbud och ge fler fina saker ett nytt hem. 

Sociala medier

Vi uppdaterar  våra sociala medier kontinuerligt med information och nyheter. Följ oss gärna!